Производи

 

 
 

Палета на производи

 
Во нашата понуда се агрегати и генератори со мал, среден и голем капацитет, од италијанско, јапонско и турско производство. Потоа машини за виткање и сечење, рачен алат, машини за градежништво.
Опфатена е и целата програма на градежни материјали, од цемент, сите видови цигли, керамиди,мермерни и гранитни плочи со врвен квалитет идеални за ентериерно и екстериерно вградување, градежни адитиви, градежно железо, изолациони материјали, градежни лепила и премази за демит фасади...
 

 
 
 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање